Catàleg

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Taxa 0,00 €
Total 0,00 €

Els preus són amb IVA inclòs

Cistella Ho compro

Pascual Martínez Martínez Hi ha 107 productes.

Pascual Martínez Martínez
Neix a Alcàsser (València) el 1965. Inicia els seus estudis musicals al Consevatori Superior de Música Joaquin Rodrigo de València, en l'especialitat de clarinet amb D. Juan Vercher, i posteriorment de piano. Ha estat membre de l'orquestra del conservatori i de la banda juvenil de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. El 1986 obté el títol Superior de clarinet amb menció honorífica.
Posteriorment cursa estudis superiors amb D. Rafael Talens, D. Amando Blanquer, D. Eduardo Cifre, Manuel Galdulf, obtenint els Títols superiors de composició i orquestració, direcció de cors, direcció d'orquestra, obtenint en aquests últims menció honorífica i premi extraordinari fi de carrera, respectivament. Va ser seleccionat pel mestre Aldo Ceccato per a realitzar el curs de direcció d'orquestra realitzat a Santiago de Compostel·la. Com a director convidat ha dirigit les societats musicals: Ateneu Musical de Cullera, Primitiva de Llíria, Tavernes de la Valldigna, Banda de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i Orquestra de Joves d'Albacete.

Ha estat director de les societats musicals de Yátova, Aldaia, Alcàsser i Xàtiva, així com director assistent de la Jove Orquestra Valenciana. Ha realitzat diversos cursos d'anàlisi musical i composició.
Ha exercit com a professor als conservatoris de música de Carcaixent, Carlet, Vall d'Uixó, Cullera i València en les especialitats de Clarinet, Harmonia, Formes musicals i Orquestra. Ha compost diverses obres per a banda, música de cambra i orquestra, sent finalista en diversos concursos, entre ells l'accèssit de VI Concurs de composició per a banda de música Rafael Rodríguez Albert de la Diputació d'Alacant amb l'obra 'Seqüències'. Rep el 2014 el premi al millor director al certamen de la Diputació. En l'actualitat dirigeix ​​l'Orquestra del Conservatori de València, en el qual exerceix de professor en l'especialitat d'Orquestra, havent realitzat actuacions al Palau de les Arts i al Palau de la música de València amb obres com 'Carmina Burana' i ' el cant dels boscos '. També dirigeix ​​l'Orquestra de la Societat Ateneu Musical de Cullera i la banda Unió musical Llanera de Ranes.
Des de 2010, publica les seves obres en Musicvall, Edicions Musicals CB.