Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Victor Vallés Hay 2 productos

Victor Vallés
Victor Vallés Fornet (1984) neix a El Verger (Alacant) i inicia els seus estudis musicals de trompeta a la banda del mateix poble. Aviat es trasllada al Conservatori “Tenor Cortis” de Dénia on finalitza el Grau Mitjà, estudiant amb professors com Vicent Alberola.

L’any 2008 obté el títol de Grau Mitjà de piano, estudiant amb professores com Marisa Blanes i Patricia Gasquet.

Aqueix mateix any obté el títol superior de Composició y el Premi Extraordinari Fi de Carrera al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, estudiant amb professors com Ramon Ramos, Gregorio Jiménez, Enrique Sanz, César Cano, Emilio Calandín, Francisco Tamarit entre d’altresVictor Vallés Fornet (*El Verger, 1984)

Compositor, trompetista i pianista.

Actualment viu a Ondara (Alacant) i
treballa principalment al País Valencià.


Realitza cursos d’anàlisi i composició amb Ivan Nonmick, Agustí Charles, Leonardo Balada, Bishoff... i de direcció amb José Rafael P. Vilaplana i Joan Espinosa.

Obres seves han estat programades a Festivals com Synthèse 2008 de Bourges (França), IV Jornadas de Música Contemporánea (Córdoba, Argentina), Jornadas cuadrafónicas de la Universidad de Quilmes (Argentina), Zeppelín 08 (Barcelona), Llocs de Pas 09 (Barcelona), Punto de Encuentro 2007 i Punto de Encuentro 2008 (Festival Nacional organitzat per l’AMEE , Associació de Música Electroacústica Espanyola) Primavera Electroacústica en València 2007 i Primavera Electroacústica en València 2008 (València), Conciertos A LA PALAU (València), Ondara Fa Música de Cambra 2006 i Ondara Fa Música de Cambra 2007 (Ondara, Alacant), Conferències a Gata de Gorgos (Gata de Gorgos, Alacant).

Una obra seva ha estat inclosa en el cd publicat per l’AMEE en el que, per a celebrar el 60è aniversari de la primera obra de Música Concreta (Etude aux chemins de fer de Pierre Schaeffer) es van encarregar obres als socis i van ser editades per Alpuerto y Brotons & Mercadal Edicions Musicals.

Ha sigut finalista del concurs de composició que es va realitzar en la Plaça de Bous d’Ondara per a la creació d’un Himne Comarcal.

Actualment combina la seva activitat docent a les Escoles de Música de Castelló de Rugat, la Nucia i Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida, amb les classes de direcció amb José Rafael P. Vilaplana i la seva contínua tasca compositiva.