Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Tres Movimientos

Títol: Tres Movimientos

Compositor: Francisco Amat

Instrumentació: Flauta i Clarinet

Más detalles


16,12 € IVA incluido

100-236


Primer moviment. Comença amb un tema presentat per la flauta, el qual serà respost després pel clarinet. És un moderato de caràcter jocós, que busca a poc a poc el punt culminant al final d’aquest; per enllaçar sense interrupció amb el segon moviment.

Segon moviment.  És un adagio expressiu que comença amb el mateix tema que l’anterior, presentat també per la flauta, però aquest cop a  octava baixa i per augmentació, amb un pedal del clarinet. Tal com passa en el temps anterior, el tema és respost pel clarinet, enllaçant amb un rubato molt expressiu de la flauta, amb una imitació del tema per part del clarinet per augmentació i amb variacions. Aquest mateix rubato, però en fortissimo i en aquesta ocasió exposat pel clarinet, prepara el final, amb el tema del començament i el pedal del clarinet perdent-se.

Tercer moviment.  És un allegro en el qual es produeix un diàleg entre la flauta i el clarinet, que desemboca en un andante expressiu de lluïment per la flauta i enllaça amb un allegro per a preparar el tema del primer temps, i un allegro fogós per a acabar.