Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Anna Cazurra Hay 18 productos

Anna Cazurra
Inicià la seva formació al Conservatori Superior de Música de Barcelona, on estudià piano i violí i, posteriorment composició i instrumentació amb Josep Soler. Obtingué els títols de Professora Superior de Composició i Instrumentació, i el de Pedagogia Musical. Paral.lelament, cursà estudis a la Universitat Autònoma de Barcelona, on obtingué el 1988 la llicenciatura en Filosofia i Lletres. El 1992 es doctorà en Història de l’Art, en l’especialitat de Música. Becada pel govern espanyol, es traslladà l’any 1993 al Regne Unit, on participà en un projecte d’investigació musicològica a la universitat de Gal.les. L’any 1995 tornà a Espanya i fou contractada com a professora i investigadora per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

El juny del 2001 obtingué una Distinció de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a la seva trajectòria professional. Aquest mateix any va ser contractada com a professora per la Universitat de Barcelona. L’any 2003 va ser nomenada Composer-Scholar in Residence per la City University of New York, que organitzà un concert monogràfic amb obres orquestrals el novembre del mateix any.
Com a compositora, ha rebut encàrrecs per part de diverses entitats internacionals i la seva música ha estat guardonada amb diversos premis. Ha participat en festivals de música nacionals i internacionals. La seva producció inclou peces per a piano, per a veus, per a conjunt instrumental, per a orquestra i música escènica, part de la qual ha estat ja enregistrada en CD i difosa per ràdio.
Paral.lelament a la seva activitat creativa, el seu interès per la reconstrucció històrica de la música hispànica i per la recuperació de repertori musical de compositors catalans l’ha dut a formar part de diversos projectes d’investigació musicològica. Ha donat a conèixer els resultats de la seva tasca investigadora a congressos i seminaris internacionals de música i ha impartit cursos sobre temes d’història i d’estètica de la música en diverses universitats espanyoles. Ha publicat diversos llibres i articles a revistes de musicologia nacionals i internacionals.

En l'actualitat compagina la seva tasca docent a la Universitat Catòlica de València i al Conservatori Superior de Música de Castelló amb la creació musical i la investigació musicològica.