Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

James Niblock Hay 27 productos

James Niblock
Nascut a Oregon l’any 1917, el Dr. James Niblock és titulat en Art i en Educació per la Washington State University, el Colorado College i la University of Iowa. Entre 1948 i 1985 va ser professor de l’Escola de Música de la Michigan State University on va ensenyar teoria i composició, va ser violinista del Beaumont String Quartet i va esdevenir el Director de l’Escola de Música -posició que ha mantingut durant 15 anys. També va ser concertí de la Lansing Symphony Orchestra.

Des de la seva jubilació, continua amb les seves activitats d'intèrpret, director i compositor, especialment en el Blue Lake Fine Arts Camp, organització educativa en la que participen més de 5000 adolescents joves durant les dues setmanes de sessions. Moltes de les composicions de Niblock han estat escrites i interpretades durant celebracions d’aniversaris d’aquest festival. Per exemple, en el 35è aniversari es van fer 4 representacions de la seva opera “RUTH”, basada en el text bíblic. L’estiu de 2006, en el 40è aniversari, es van fer 10 representacions de la seva nova òpera de cambra “The Last Leaf” (L’última fulla), basada en una curta història de O. Henry.James Niblock (*Oregon, USA, 1917)

Compositor, violinista, professor de

teoria i composició, membre del

Beaumont String Quartet.

Actualment viu a Michigan.Les més de 100 composicions de Niblock es troben als Arxius de la biblioteca de la Michigan State University. Moltes d’elles han estat sovint interpretades a Amèrica i a Europa, i algunes d’elles han estat enregistrades. Les seves obres corals estan publicades per Harrock Hall, i les instrumentals per Brotons & Mercadal Edicions Musicals.