Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

David León Fioravanti Hay 9 productos

David León Fioravanti
Nasqué a Palma de Mallorca. Començà els estudis musicals al Conservatori Professional de Música i Dansa de les Illes Balears on obtingué el Títol de Professor de Piano. A l’any 1990 es trasllada a Barcelona i continua els estudis de piano i inicia els de composició al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Aconsegueix el Títol Superior de Composició i el Títol de Professor Superior de Solfeig i Teoria de la Música. Paral·lelament, va cursar estudis a la Universitat de Barcelona on, en 1994, obtingué la Llicenciatura en Matemàtiques.

Els seus professors foren, entre d’altres, Xavier Boliart (composició), Albert Balcells (anàlisi musical) i Àngel Soler (piano). Des de l’any 2000 continua la seva formació en composició amb Salvador Brotons a Barcelona.

Al 1996 torna a Palma i guanya una plaça de professor de música a l’Ensenyament Secundari. Des del curs 2001-2002 és professor del Conservatori Professional de Música i Dansa de Palma. Actualment és el Cap de Departament de Composició. També des de l’any 2001 és Inspector de Repertori de la SGAE.David León Fioravanti (*Palma de Mallorca, 1972)

Compositor, Pianista

Actualment viu a Palma,

treballa principalment a Balears.A l’any 2000 va guanyar el Premi de Composició del concurs Art Jove del Govern Balear, amb l’obra Divertimento per a Cordes, que fou estrenada per l’orquestra de cambra AULA’98 en el mes de maig del mateix any a Palma.

És membre regular del jurat dels Concursos de Piano del Rotaract Club Palma de Mallorca.

Com a compositor la seva producció inclou obres pianístiques, vocals, de cambra i orquestrals. Ha rebut diversos encàrrecs de diferents institucions i organismes, com poden ésser: Cinc episodis de la conquesta de Mallorca, per a Banda, encàrrec de la Federació Balear de Bandes de Música; Suite de Danses, per a orquestra, encàrrec de l’Associació de Dansa Sant Jaume; El Sant Novici, cantata per a cor infantil i piano per al Teatre Principal de Palma; Capriccio per a Clarinet i Piano encàrrec del Conservatori Professional de Palma per a la inauguració del curs acadèmic 2002/2003. El 24 d’abril de 2003 està prevista l’estrena de la seva Sonata per a Violí i Piano a Paris, dintre d’un cicle de concerts organitzat per l’Institut Cervantes.

També, al més abril de 2003 el Conservatori Professional de Música de Palma ha organitzat un Concert Monogràfic amb obres seves.