Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Gerard López Hay 10 productos

Gerard López
Titulat pel Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona en Piano i Composició amb diversos premis honorífics, el piano l’ha treballat bàsicament amb Carme Poch i Luiz de Moura, i ha rebut consells de Claude Helffer, Paul Badura-Skoda, Aquilles Delle Vigne, Germain Mounier i Joaquin Achúcarro, entre d’altres; la música de cambra l’ha treballada amb Àngel Soler, Pere Busquets i Manuel Garcia Morante; i la composició, amb James Sellars, Carles Guinovart i David Padrós, així com puntualment amb Jonathan Harvey, Joan Guinjoan, José Manuel López López, Walter Zimmermann, Agustí Charles i Lleonard Balada.
Gerard López Boada (*Barcelona, 1969)

Compositor i pianista

Actualment viu a Barcelona,

treballa principalment a Catalunya.És premiat a diversos concursos de piano i composició arreu de Catalunya i obté beca amb "Talent Award" per la University of Hartford on cursa Artist Diploma i Master en Piano. Ha treballat com a pianista acompanyant al Curs Internacional d'Interpretació Musical de Girona, al curs de violí de Ruggiero Ricci, al Curs d'Interpretació Teatral per a Cantants de Magda Puyo i al Curs de Música Espanyola d’Isabel Penagos. Ha col·laborat també amb els grups de música contemporània "Bártok", "Sinfonietta", "Barcelona 216" i "Hartt Contemporary Players". Ha realitzat recitals de solista i de cambra per Espanya, Itàlia, França i els Estats Units.

Composicions seves com "La Força que mou l'Univers", “El vestit nou de l’emperador”, “Variations looking for a theme”, “Mirroring the mirror”, “Arioso e burlesca”, “Signes”, “4 cançons eròtiques”, “Pictures”, “Work in progress”, “Dialogues” o “Haikú” han estat estrenades a Catalunya, Anglaterra i als Estats Units. Actualment compagina la feina de repertorista als Conservatoris de Manresa i Igualada amb la d’intèrpret i compositor.