Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Francesc Amat Hay 8 productos

Francesc Amat
Francisco Amat García, neix a San Vicente del Raspeig, Alacant. Als 9 anys comença els seus estudis de solfeig a la Academia de la Sociedad Musical La Esperanza, amb el mestre D. Luis García i posteriorment amb Emilio Gómez Barberá. El 1964 es matricula com a alumne oficial al Conservatorio Oscar Esplá de Alicante, on cursa estudis amb els professores Rafael Casasempere, Joaquín Chicano Sotoca, Jesús Mula Martinez, Jaime Mas Porcel, Esmaragdo Iñesta Sepulcre, Ildefonso Sancristobal Muñoz, Jose Peris Lacasa y Oscar Esplá Triay, entre d’altres, obtenint amb ells les màximes qualificacions. El 1972 obté el primer premi de final d’assignatura amb l’especialitat d’harmonia i el 1975 el premi extraordinari amb l’especialitat de contrapunt i fuga en aquest conservatori. Posseeix els títols de solfeig, clarinet, piano i composició.

El 1969 obté per oposició la plaça d’interí de clarinet a la Banda Municipal de Música de Excmo. Ayuntamiento de Alicante. El 1972 obté també per oposició la plaça de sargent músic de la Banda de Música de la Marina, i l’any 1976 aconsegueix per oposició la plaça en propietat de professor de clarinet de la Banda Municipal de Música del Excmo. Ayuntamiento de Alicante. Durant 10 anys ha estat clarinet solista de la Banda Municipa d'Alacant. Ha estat fundador del Quinteto Beethoven, així com del Quartet de Clarinets Shay Music. Ha format parte com a clarinetista del Sextet Verge de la Pau. Ha ofert nombrosos concerts com a solista.Francisco Amat García

(*San Vicente del Raspeig, 1952)

Compositor, Director i Clarinetista

Actualment viu a San Vicente i

treballa principalment al País Valencià.Ha realitzat cursets de clarinet amb Joaquín Chicano, Francisco Florido, entre d’altres, també ha realitzat cursets de direcció amb figures tan importants com l’alacantí il·lustre, gran director i gran amic Vicente Spiteri. Ha tingut l’honor de dirigir a grans solistes, com José Ortí, Vicente Zarzo, Enrique Rodilla, Gumersindo Berná, entre d’altres.

La seva dedicació a la música comprèn també el terreny de la composició i direcció, havent compost obres per a grups de cambra, com són els seus temes per a piano, duets, trios, quartets i quintets. Entre les seves obres per a grans agrupacions destaquen el poema simfònic Quintañon, la suite Añoranzas, la suite Mediterránea, la suite De Festes, la Obertura Sencilla, i composicions per a la festa, com pasodobles, marxes mores i cristianes. És autor del Himno de Fiestas de San Vicente, així com del Himno de Bicentenario de la Iglesia Parroquial.

Ha actuat com a director convidat a la Banda Municipal de Bilbao i amb les Bandes de Sella, Finestrat, Villafranqueza, etc. Ha estat director titular de las Bandes de San Vicente del Raspeig, San Blas (Alicante), Algueña, entre d’altres. Ha estat professor de solfeig, clarinet i harmonia del Conservatorio Superior de Música Oscar Esplá de Alicante. Actualment és subdirector per oposició de la Banda Municipal de Música del Excmo. Ayuntamiento de Alicante.