Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Josef Lammerz Hay 7 productos

Josef Lammerz
Josef Lammerz, nascut l’any 1930 a Bonn, va començar els estudis des de molt jove amb classes de piano i orgue. Fou especialment instruït i format per Hubert Brings, quan aquest era l’organista del Münster (la basílica) de Bonn. Va estudiar música sacra al Robert-Schumann-Konservatorium de Düsseldorf. Després va completar els seus estudis de composició amb classes particulars amb Rudolf Petzold a Colònia i els estudis d’orgue amb Clemens Ingenhoven.

De 1956 a 1975 fou organista i director de la coral de la església Christ-König de Duisburg, on va crear un cor de prestigi amb molts compromisos de concerts i presentacions de la literatura coral més important, així com també de composicions pròpies. Va ser contractat pels concerts municipals amb l’Orquestra Simfònica de Duisburg al Mercator-Halle, per a participar amb obres com el Requiem de Fauré, el Stabat mater de Verdi, i el Christus de Liszt.Josef Lammerz (*Bonn, 1930)

Compositor, Director i Organista

Actualment viu a Teulada (Alacant)De 1961 a 1975 fou professor de piano i d’orgue a l’Escola Municipal de Música de Duisburg (Niederrheinische Musikschule) i de teoria de la música al Folkwang-Hochschule für Musik, Institut Duisburg (Escola superior de música). De 1975 a 1989 fou organista i director de la coral de la Münster-Basilika de Bonn.

Josef Lammerz viu des de l’any 1989 a Teulada (Alacant), a la Costa Blanca. A aquesta regió s’hi han estrenat algunes de les seves obres més importants (misses, cantates, salms). És ciutadà honorífic (fill predilecte) de Teulada. A Xàtiva, ciutat natal dels Papes Borja (Calixt III i Alexandre VI, s. XIV-XV), hi té un carrer dedicat.