Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Pepita Llunell Hay 14 productos

Pepita Llunell
Va néixer a Barcelona. Podríem dir que va ser el que anomenem una nena prodigi, ja que als tres anys, i sense haver anat encara a l'escola, ja trepitjava un escenari cantant i recitant. Això era al Centre Catòlic de Sants.

Als nou anys ingressà al Conservatori del Liceu, on cursà estudis de solfeig, piano i cant, compaginant aquests estudis superiors amb els de declamació catalana i castellana a l'Institut del Teatre. Més tard, acabà els estudis superiors de música a l'Escola Municipal de Música de Barcelona. Quan tenia nou o deu anys aproximadament, també formà part del quadre infantil de Ràdio Barcelona, i també fou la figura principal del teatre infantil de la Sala Mozart.

Adolescent encara, debutà com a professional de teatre i formà part de diverses companyies, actuant a tots els teatres de Barcelona i arreu de Catalunya.Pepita Llunell i Sanahuja (*Barcelona, 1927)

Actriu i Compositora

Actualment viu a Barcelona.Però Pepita Llunell no s'ha limitat només a fer teatre, també l'hem poguda veure al cinema en pel.lícules com: La Ciutat Cremada, La Plaça del Diamant, Victòria, i en les dirigides per Bigas Luna com: Tatuaje i Bilbao.

A més, en el món de la sardana, el seu nom ens recorda sardanes d'una sensibilitat tan abrusadora com Pel mateix camí o Bon dia, amor.

Es va iniciar en el món de la composició i instrumentació amb el seu marit Fèlix Martínez i Comín. Potser per això té 58 sardanes escrites, de les quals, 30 han estat premiades. Tot un rècord digne de posar-se en el llibre Guinness.

Se l’ha definida d'actriu de teatre, de cine i televisió, cantant i autora de cançons i música lleugera, a més de sardanes.