Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Oleg Kiselev Hay 2 productos

Oleg Kiselev
Oleg Kiselev, compositor, intèrpret i professor, guanyador de concursos internacionals. Va néixer el 1964. És va llicenciar de la Chelyabinsk Musical College a Rússia, on estudiava amb el reconegut professor guitarrista i compositor Victor Kozlov.

Oleg Kiselev ha donat recitals a nombrosos a festivals internacionals d'arreu del món, incloent-hi Rússia, Polònia, Hongria, Armènia i Serbia. És un compositor prolífic, havent escrit més de 400 peces per a la guitarra, i ha gravat 8 CDs.

Tot i que composa música en una varietat d'estils com jazz llatí, contemporani, romàntic i popular, Oleg és particularment actiu en escriure música per a nens i joves.Oleg Kiselev (*Russia 1964)

Guitarrista, compositor i professor

actualment viu a Asha (Russia)Actualment ensenya guitarra a la Escola d’Arts a Asha, Rússia. La seva música és publicada a diversos països com Polònia, Rússia, Itàlia, Suïssa, Gran Bretanya, Holanda, Bèlgica, Suècia, Alemanya, França, Canadà, Bielorússia, Noruega, Ucraïna, USA i Espanya.

Les seves obres han estat mencionades en revistes com Seicorde (Itàlia), Classical Guitar (Gran Bretanya), Guitart (USA), Soundboard (USA), Guitar bulletin (Suïssa), Guitar Review (Rússia) i Guitarist (Rússia).