Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Peregrí Portolés Hay 14 productos

Peregrí Portolés
Neix a Borriol (Castelló) el 1963. Cursa tots els estudis musicals al Conservatori Superior de Música de València amb M. Rosa Gil i és Premi d'Honor als graus elemental, mitjà i superior.

Ha estat becat diverses vegades i ha tingut l'oportunitat d'ampliar estudis i rebre consells de professors i guitarristes de reconegut prestigi.

Realitza el primer concert a l'edat de 8 anys i des d'aleshores actua per tot l'estat espanyol així com a ràdio i televisió, com a solista i amb diferents agrupacions de cambra, destacant el duo format amb la pianista Clara Llop i amb la flautista Nèlia Sanxis.Peregrí Portolés Chulvi (*Borriol, 1963)

Compositor, Guitarrista i Professor de

guitarra

Actualment viu a Tortosa,

treballa principalment a Catalunya.És premiat en diferents concursos d'àmbit nacional i internacional com: II Concurs regional a Vila-real, V Certamen Nacional Manuel Palau a València, IX i XI Certamen Internacional Francesc Tàrrega a Benicàssim, els anys 1977 i 1979 sent el finalista més jove de la història del certamen, IV Mostra Juvenil per a solistes a Barcelona, III Concurs Nacional de joves intèrprets a Sevilla, entre d'altres.

Des de l'any 1985 és professor de guitarra al Conservatori Professional de Música de Tortosa.

Des de fa uns anys es dedica plenament a la tasca pedagògica i assisteix a cursos de formació, tant a nivell d'interpretació com de didàctica de l'instrument.

En el camp de la composició és autor de diferents obres tant per a guitarra sola com per a diverses formacions de cambra, així com d'exercicis i estudis de caire pedagògic.