Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Sergi Casanelles Hay 5 productos

Sergi Casanelles


Nascut a Barcelona l'any 1980, obté els títols superiors d'Harmonia, Solfeig i Teoria de la música (2002) i Piano (2003) al Conservatori Superior de Música del Liceu. L'any 2007 obté la llicenciatura en composició a L'Escola Superior de Música de Catalunya i el 2008 finalitzarà els estudis d'Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). El 2004 i 2005 va cursar estudis al Conservatori Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg, dins dels Special Training Courses d'aquest centre. Durant aquesta estada a Sant Petersburg estrena l'obra Tres sketchs en forma d'Scherzo, en un concert d'homenatge al pedagog rus Leonid Sintsev.

Estudia piano amb Leonid Sintsev, composició amb Carles Guinovart i el Dr.Salvador Brotons i orquestració amb Albert Guinovart i Bernat Vivancos. Igualment, estudia composició electroacústica amb el Dr. Eduard Resina i de mitjans audiovisulas amb Arnau Bataller i Lluís Vergés.Sergi Casanelles (*Barcelona, 1980)

Compositor, pianista, enginyer informàtic

Actualment viu a New York (Estas Units),

treballa principalment a Catalunya i Estats Units.Ha escrit obres per a piano, cambra, concerts per a solista i orquestra i obres per a orquestra i cor. Destaquen els concerts per a piano, violí, gutarra elèctrica i clarinet. Les seves obres s'han tocat en llocs com la Sala Simfònica i Polivalent de L'Auditori de Barcelona o a Cleeveland (USA) i Sant Petersburg (Rússia). L'any 2004, la seva obra Postludi a la fantasia en fa m de Chopin va resultar premiada a la final dels premis Tutto de COM Radio, i va rebre l'encàrrec d'escriure un concert per a guitarra solista que va ser estrenat durant la final de l'any següent. El 2008, la seva obra Des de l’Infern : 4 escenes de la Divina Commedia de Dante Alighieri per a orquestra va resultar guanyadora del III concurs de composició Evaristo Fernández Blanco I va ser estrenada dins del 21è Festival de Música Espanyola de León, amb l’Orquesta de Castilla y León I Ruben Gimeno a la direcció.

És director artístic del ConjuntXXI!, grup de joves músics dedicat a la producció i creació d'activitats musicals i al simfonisme de cambra (versions d'obres orquestrals en format ensemble) del seu grup instrumental. Amb el ConjuntXXI! ha orquestrat nombroses obres pels concerts del grup instrumental.

Col·labora, també, amb l'editorial Brotons & Mercadal com a editor musical i treballa com a desenvolupador d'aplicacions web a l'empresa Justinmind SL.

A partir de setembre 2009 inicia estudis de Master en Composició per a Film a la New York University (NYU).