Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Salvador Sanchís Hay 1 producto

Salvador Sanchís
Va estudiar a la Hochschule für Musik und Darstellende Kunst de Viena. Ha rebut diferents premis en la seva especialitat, com el de les Juventudes musicales de España en la modalitat de vent fusta. Ha realitzat concerts de música de cambra i com a solista en nombrosos països, destacant la seva gran tasca en la música contemporània on ha participat en nombrosos festivals per tot el món estrenant diferents obres dedicades ex professo.

Paral·lelament ha realitzat cursos d’orquestració, anàlisi de la música del segle XX i composició amb diversos professors, destacant Andre Douw i Marian Didu, entre d’altres.Salvador Sanchis Durà (*1975)

Compositor i Fagotista

Actualment viu a València,

treballa principalment a València.Té editats llibres d’exercicis de perfeccionament i estudis per a fagot a l’editorial Rivera música, a més ha escrit diverses composicions especialitzades sobretot per a vent, algunes de les quals han estat estrenades en els principals auditoris valencians com el Palau de la Música i el Palau de les Arts. La seva tasca d’investigació l’ha portat a descobrir i editar música inèdita per a vent de Vicente Martín i Soler.

En 1992 va obtenir la plaça de fagot co-principal a la Orquesta Sinfónica de Galicia, essent-ne membre fundador; el 1995 la plaça de solista a l’Orquestra de València; des de 1996 forma part del Quintet Cuesta amb seu a València, el 2006 passa a ser fagot solista de l’Orquestra del Palau de les Arts (Orquestra de la Comunitat Valenciana), posició que actualment ocupa i és dirigit habitualment por batutes de gran prestigi internacional com Lorin Maazel i Zubin Mehta.

La seva producció musical engloba tant obres pròpies com diverses adaptacions dels grans compositors per a agrupacions de cambra de vent.