Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Josep Padró Hay 7 productos

Josep Padró
Inicia la seva formació musical al Conservatori de Manresa. Realitza estudis de flauta travessera, que perfecciona amb Willy Freivogel, participant com a solista en diferents grups de música de cambra, jazz i simfònics. També estudia flauta de bec, instituïnt el Quartet de Flautes Dolces de Manresa, amb el qual obté el premi nacional de música de cambra Josep M. Ruera.

És diplomat en Pedagogia Musical Moderna per l’Institut Lemmenz, de la Universitat de Lovaina.

Estudia harmonia i composició, i compta amb una extensa producció de música per a cobla, coral i instrumental de cambra i d’obres d’orientació pedagógica, havent obtingut diversos premis.Josep Padró Sala (*Manresa, 1938)

Compositor, Flautista i Flabiolaire

Actualment viu a Manresa i

treballa principalment a Catalunya.L’any 1976 és fundador i coordinador pedagògic del Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat, orientat principalment a la sensibilització dels infants per mitjà de la música. Allà es creen, de forma innovadora, aules de música moderna i tradicional.

L’any 1982 ingressa al Conservatori Municipal de Música de Manresa, com a professor de flauta travessera i música de cambra, exercint també com a director de l’Orquestra del centre. Ha impartit diversos cursos de pedagogia musical moderna, dedicats a mestres i educadors.