Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Miquel A. Grau Sapinya Hay 1 producto

Miquel A. Grau Sapinya
Neix a Cullera (València) l’any 1963. Inicia els seus estudis a la Societat Ateneu Musical de Cullera (València), ingressa al Conservatori Superior de Música de València estudiant amb els professors, Juan Vercher, Lucas Conejero, Salvador Seguí, Rafael Talens, entre altres i acabant els estudis de clarinet amb les màximes qualificacions.

Aprova les oposicions al cos de músiques militars als 16 anys. Es trasllada a Pamplona on també ocupa una plaça a l’Orquestra Simfònica i és professor en els conservatoris de Pamplona, Sangüesa i Tafalla.

Perfecciona els seus estudis a Madrid amb els professors, José A. Tomás i Modesto Escribano, ambdós clarinets solistes de la O.N.E. Realitza cursets de perfeccionament amb Michel Arrignon i Jean Louis Sajot, solistes de l’Orquestra Nacional de França i l’Opera de París, respectivament. Com a clarinetista, forma parte de diversos grups de cambra i funda el quartet Ébano, gravant un disc i realitzant enregistraments per a la ràdio i la televisió.Miguel Àngel Grau Sapinya (*Cullera, 1963)

Compositor i clarinetista.

Actualment viu a Madrid.Com a concertista, ha actuat en diferents orquestres i bandes, interpretant obres de Mozart, Rossini, Weber, Poulenc, etc. Col·labora amb les orquestres RTVE, Euskadi, Sinfónica de Madrid i Illes Balears.

Amb motiu del 250è aniversari del naixement de W. A. Mozart, realitza una gira amb cor i orquestra de cambra com a clarinet solista i director, amb un programa monogràfic d’aquest compositor.

Ha rebut classes de direcció dels mestres Jan Cober i Enrique García Asensio. Participa activament com a director convidat en diverses agrupacions musicals. Destaca la seva tasca com a compositor d’obres per a banda simfònica, música de cambra, concerts, etc., essent algunes d’elles encarregades i interpretades en certàmens com a obra de lliure elecció. Ha estat finalista en diversos concursos de composició i recentment ha guanyat el concurs de l’Himno de la Agrupación Deportiva de Colmenar Viejo (Madrid). És soci de la S.G.A.E.

Actualment és membre de la Unidad de Música de la Guardia Real i director de la Escuela de Música y Banda Sinfónica de Colmenar Viejo (Madrid).