Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Josep Prohens Hay 6 productos

Josep Prohens
Nascut el 1956 (a Felanitx – Mallorca) va començar a estudiar música als 6 anys amb Tomeu Artigues. A l’inici tocava el requint, després va passar al clarinet i com que a Mallorca no es podia estudiar la carrera completa de clarinet, només la de piano, va canviar a aquest instrument. Va estudiar amb Sor Catalina Rotger, Joan Moll i va acabar la carrera. Posteriorment va fer els estudis superiors de clarinet amb qui fou durant molts anys director de la Banda de Música de Felanitx Pascual V. Martínez. Un cop acabat el servei militar inicià els estudis de composició.

L’any 1986 va obtenir plaça de professor auxiliar d’harmonia al Conservatori de música de Palma, posteriorment obtingué la de professor de composició i l’any 1997 va ser elegit director del Conservatori professional de Música i Dansa de Balears. Durant aquests anys s’implantaren a Mallorca els estudis superiors, s’aconseguiren les extensions de les escoles de música i es construí l’actual edifici del carrer Capità Salom, que reuneix el conservatori professional i el superior. L’any 2001 fou nomenat acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Sebastià de Palma de Mallorca.Josep Prohens Julià (*Felanitx, 1956)

Compositor i Clarinetista

Actualment viu a Palma de Mallorca i

treballa principalment a les Illes Balears.Des de l’any 2006 és director del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i professor de composició.

També va ser professor de l’Escola de música Pare Aulí de Felanitx. Ha enregistrat 3 cd’s amb les seves composicions, el darrer d’ells Elements presentat l’any 2008.