Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Jordi Marcé Nogué Hay 2 productos

Jordi Marcé Nogué
Jordi Marcé Nogué va néixer a Igualada l'any 1979. Doctor per la Universitat Politècnica de Catalunya on exerceix com a docent i investigador en el camp de la mecànica i la biomecànica computacional, dedica el seu temps lliure a la composició.

Format musicalment al Conservatori Municipal de Música d’Igualada Mestre Joan Just i Bertran, obté el títol professional de violoncel amb els professors Antoni Cabanes i Romain Boyer i estudia harmonia, composició i contrapunt amb Concepció Ramió.

Participa activament en el batec cultural de la ciutat d’Igualada en diverses entitats musicals i formacions musicals de tot tipus (orquestres, corals, formacions de música de cambra i de música moderna). En el camp de la composició ha arranjat i escrit diverses obres per diverses formacions, en diferents gèneres i estils, guanyant diversos premis: Premi ciutat de Reus de Composició per a corals infantils (1998 i 1999), Premi de Composició Joaquim Maidéu (2004) i Premi Ciutat d’Igualada de Composició Musical Paquita Madriguera (2004 i 2006) amb les obres El gat amb botes: Petita simfonia en 4 moviments per a orquestra, 2 pianos i percussió i Rapsòdia per a orquestra respectivament.Jordi Marcé Nogué (*Igualada, 1979)

Professor i Investigador

de la UPC i Compositor.

Actualment viu a Igualada i

treballa principalment a Catalunya.L’any 2007 escriu la Suite per la processó del Sant Crist d’Igualada per a banda, que s’interpreta per setmana santa de forma regular durant la processó del Sant Crist d’Igualada. Ha participat en els arranjaments del disc Amb lletra Petita del grup de pop-trist Conxita, guanyador del premi Enderrock 2007 al millor disc de l’any segons la crítica.