Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Concert per a Violí, Clarinet i Orquestra

Títol: Concert per a Violí, Clarinet i Orquestra

Compositor: James Niblock

Instrumentació: Violí, Clarinet i Orquestra

Más detalles


26,00 € IVA incluido

100-076


(Partitura)  --  Aquesta obra va ser escrita per a Walter i Elsa Verdehr. El DuoVerdehr la va estrenar l’any 1998 al Blue Lake Fine Arts Camp (Michigan-EUA) amb l’orquestra del Festival i sota la direcció del mateix compositor. Des d’aleshores, aquesta obra s’ha interpretat diverses vegades als Estats Units i a Europa.

Basat en la tradicional forma sonata, en el primer moviment, Allegro moderato, es creen temes melòdics molt fluids dins d’un diàleg musical entre el violí i el clarinet, intercalant passatges tècnics molt brillants. Després d’una curta cadencia a duo, aquests temes retornen. El segon moviment en Adagio és una cançó en tres parts, amb melodies sostingudes i una secció central contrastant que aporta un caràcter eminentment rítmic.
Un “solo” de la caixa inicia el tercer moviment Allegro. Escrit en forma rondo, utilitza dues tonades de caire folklòric les quals es van alternant entre el violí, el clarinet i l’orquestra. Aquests motius aporten el material bàsic per a una demostració de la tècnica dels solistes, conduint l’obra cap a un final brillant.