Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Termes i condicions d'ús

1.      Registre com a client:

  • Per a comprar és obligatori el registre, ja que la nostra web distingeix la procedència dels usuaris i els impostos corresponents.
  • Podrà consultar en qualsevol moment el seu historial de comandes i factures per veure les seves compres anteriors.
  • Opció de subscriure's al nostre butlletí de novetats i així rebrà notificacions amb les novetats editorials i discogràfiques de la nostra botiga.
  • L’usuari, declara que tots i cadascuna de les dades aportades e informacions aportades són correctes, que coneix i accepta en la seva integritat les condicions generals de compra que regiran, a partir del moment de completar el procés de compra.

2.      Com comprar:

Per comprar un article ha d’afegir-lo a la cistella fent clic en el botó 'Afegir a la cistella'.
Quan hagi posat tot els articles que vullga comprar pot revisar la cistella fent clic al botó gris “Cistella”.

El contingut apareix detallat amb els articles que ha afegit: descripció, quantitat, preu por unitat, total per article, despeses de tramesa i impostos.

Si vol modificar les quantitats pot canviar el número de la casella quantitat i prémer el botó ‘canviar’. Si vol eliminar un article de la cistella prem el botó ‘eliminar’.
Un cop revisat el cistell pot passar a comprar fent clic a ‘Ho compre’. A partir d’aquí es segueix amb els passos fins arribar a la passarel·la de pagament de ‘BBVA’ on podràs fer el pagament de manera segura. Un cop acabat retornarà a musicvall.com i li enviarem un missatge de confirmació de comanda al seu correu electrònic.

3.      Preus i impostos

Tots els nostres preus inclouen IVA. Per saber l'IVA corresponent a un producte hauràs d'anar al cistell de la compra un cop hagis escollit el producte e iniciar el procés de compra. Els llibres i partitures tenen un 4% d'IVA. El transport li s’aplica el 18% d’IVA.

Els ciutadans de països intracomunitaris que declaren com a titular d'empresa i faciliten un NIF vàlid (VIES) estan exempts d'IVA (VAT).

4.      Disponibilitat de productes:

L'estoc de cada producte es troba detallat a la mateixa fitxa. Si un article no es troba en estoc a la mateixa fitxa, vosté pot reservar-lo enviant-nos un e-mail.

Si en una mateixa compra hi ha articles en estoc i articles sense estoc nosaltres li demanarem que trie entre tres opcions: anular la comanda tot el que no estiga en estoc, no enviar res fins que no arriben tots els articles, enviar part de la comanda i esperar a un segon lliurament. En la tercera opció no cobrem res pel segon enviament.

5.      Les formes de pagament són:

La forma predeterminada de pagament és la Tarja de Crèdit. Tinga la seguritat de que soles vostè, persona titular de la tarja, serà el que estiga realitzant la compra on-line.  La nostra web realitza els pagaments a través de la TPV del BBVA amb targes 3D Secure, assegurant les dades aportades mitjançant el certificat de seguritat.

BBVA                                     Certificat de Seguritat


La forma de pagament de la tarja 3D Secure consisteix amb l’ús d’una clau secreta que el banc emissor de la tarja li facilitarà, la qual li possibilitarà la compra segura per Internet i li autentificarà i legitimarà com l’únic titular de la tarja que està utilitzant.

D’aquesta manera es fa impossible el frau en la Red, i es garanteix la total seguritat de les transaccions.

El procés de compra és senzill.

a)      Inicialment se li sol·licitarà el número de la tarja amb la data de caducitat.

b)      A continuació se li sol·licitarà el número de CVV (dígit de control).

c)      Per últim se li sol·licitarà la clau secreta.

d)      Una vegada el seu banc l’haja identificat la compra s’haurà realitzat correctament.

Per als ciutadans del territori Espanyol, també es pot optar per la forma de pago de Transferència Bancària. Una vegada realitzat la compra, automàticament s’enviarà un correu electrònic on se li informarà de la seva compra i amb un número de compte bancari per a realitzar el pagament. M’entres el pagament no es realitze la comanda no quedarà acceptada i llista per a la tramesa.

 

6. Vull fer un regal

Per fer un regal has d’afegir els articles a la cistella  i una vegada iniciat el pagament de la compra, podràs seleccionar que el producte siga embolicat en paper de regal. Aquest servei té un cost d’1€ + IVA.

 

7. L’article que vull no diu l’estoc que n’hi ha.

Quan un article no es troba en estoc, no expressarà el número d’exemplars. Això significa que no es pot comprar i que si segueix interessat en eixe producte, pot enviar contactar amb nosaltres i li farem la reserva del producte. Li enviarem un e-mail amb el seu número de reserva, i només el producte siga disponible, nosaltres li gestionarem la comanda, sempre i quan vostè s’haja registrat.

 

8. Com puc cancel·lar la meva comanda?

Durant les 24 hores següents a la realització de la comanda pots sol·licitar la cancel·lació escrivint a la direcció facturacio@musicvall.juliomaestro.es demanant l’anul·lació i adjuntant el número de comanda. Passades 24 hores pots sol·licitar-ho i, sempre que el paquet no hagi estat enviat, també procedirem a la cancel·lació. En el cas que hagin transcorregut 24 hores i el paquet ja hagi estat enviat hauràs d’omplir el document de desistiment i enviar-lo en un termini de 7 dies des de la recepció de l’article. En tots els casos descrits la cancel·lació de la comanda suposa la devolució íntegra de l’import de compra, però no de tramesa.

 

9. Devolucions

Respectem el dret a desistiment en tots els productes Per a fer ús del dret de devolució deurà omplir el document de desistiment i enviar-se per correu postal, a l’adressa Musicvall, Edicions Musicals / Apartat de correus 57 / CP 46760 Tavernes de la Valldigna (València – Espanya); per e-mail a facturacio@musicvall.juliomaestro.es. El plaç màxim per a enviar el docuemtn es de 7 díes desde el dia de recepció del producte.
Els articles deuen tornar-se en perfectes condicions (amb el seu embalatge original i sense haber fet ús d’ells). No s’acceptaran productes danyat o fòra del seu embalatge original. La devolució d’un article supon la devolució total de l’import de l’article menys les despeses de tramesa.


Respecte als articles defectuosos vostè deurà de revisar abans d’anar-se’n el transportista de que el producte no és defectuós. En cas de ser defectuós, vostè deurà indicar-li al transportista que no destija el producte i ens avisarà per e-mail (facturacio@musicvall.juliomaestro.es) que l’article s’ha rebut defectuós, per lo que procedirem a restituir-li el producte (sense despeses de tramesa) i a emprendre les accions necessàries contra l’empresa de transport.

 

10. Trameses

Les formes de tramesa que oferim és a través d’empresa de missatgeria (SEUR). Les característiques de les trameses es detallen a continuació:

ESPANYA - EUROPA RESTA PAÏSOS

 

Aquestes tarifes són aplicades automàticament per la nostra web.


Recorda que si vols que es lliure la comanda per has d'estar segur que hi haurà algú al lloc de lliurament per a rebre'l o en cas contrari el servei de missatgeria no tornarà fins passades 24 hores.

Si al dia següent encara no hi ha ningú per a rebre el paquet el client haurà de desplaçar-se a la oficina més propera per a recollir-lo. Al cap de 4 ó 5 dies el paquet és retornat al remitent. Les despeses de lliurament varien en funció del pes de la comanda, del mode de lliurament i destinació.

 

11. Lloguer de partitures

Per sol·licitar el lloguer d'una partitura o dels materials d'una obra del nostre catàleg pots contactar amb nosaltres a la direcció musicvall@juliomaestro.es comunicant el títol de l'obra en la que estàs interesat. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per a tramitar-ho i t'enviarem les tarifes vigents.

 

12. Llicències

Per a sol·licitar la llicència d'una obra del nostre catàleg pots contactar amb nosaltres a la direcció musicvall@juliomaestro.es comunicant el títol i autor de l'obra, en el que estàs interessat. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu i t'enviarem les tarifes vigents a més d'un formulari per a omplir.

 

CONTRACTE DE LES CONDICIONS GENERALS DE COMPRAVENDA DE LA BOTIGA DE MUSICVALL, EDICIONS MUSICALS C. B. AL QUE S'ACCEDEIX A TRAVÉS DEL LLOC WEB www.musicvall.com  

Mitjançant aquest document, s'estableixen les condicions generals de la relació contractual que té per objecte, la compravenda de productes oferts des de la pàgina web www.musicvall.com , titularitat de MUSICVALL, EDICIONS MUSICALS C. B. (d'ara endavant EL PRESTADOR DEL SERVEI), amb domicili a C/ Dolors 56 C. P. 46760 de Tabernes de la Valldigna (València), amb CIF E98219918, i les persones físiques (d'ara endavant CONTRACTANT) que manifestin la voluntat de comprar els esmentats productes mitjançant la sol·licitud realitzada via Internet a través d'aquest lloc web. Aquestes sol·licituds dels usuaris constitueixen les condicions particulars a les que van associades les presents Condicions Generals que el CONTRACTANT ha de consultar amb caràcter previ a la compra del producte. Al CONTRACTANT se li exposen a través del lloc web www.musicvall.com les presents Condicions Generals, per tal que les llegeixi, les imprimeixi, arxivi i accepti, no podent el CONTRACTANT comprar el producte sense que s'hagi produït l'esmentada consulta. El CONTRACTANT sempre disposarà d'aquestes Condicions Generals en un lloc visible de la web.

Les presents Condicions Generals unides a la sol·licitud dels productes concrets realitzada pel CONTRACTANT impliquen la formalització del contracte de compravenda entre EL PRESTADOR DEL SERVEI i el CONTRACTANT que afirma haver llegit, entès i acceptat les presents Condicions Generals.

PRIMERA. - OBJECTE DE LES CONDICIONS GENERALS

Per les presents Condicions Generals EL PRESTADOR DEL SERVEI, es compromet a lliurar al CONTRACTANT els productes que aquest hagi sol·licitat a través del lloc web www.musicvall.com a canvi d'un preu determinat. Mitjançant la compra dels productes disponibles en aquesta pàgina web el CONTRACTANT declara que: a) Que és una persona major d'edat i amb capacitat per contractar. b) Que ha llegit, comprès i que accepta les presents Condicions Generals.

SEGONA. LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents Condicions Generals, estan subjectes al disposat al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s’aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, la Llei 7/1998 de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, al Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

TERCERA. ALTERACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS

EL PRESTADOR DEL SERVEI es reserva el dret de modificar les presents Condicions Generals en qualsevol moment, sense necessitat de comunicar-ho prèviament al CONTRACTANT, que en qualsevol cas, és responsable de revisar-les com a requisit previ a l'adquisició de qualsevol producte disponible a través d'aquesta pàgina web. En qualsevol cas, es consideraran com a vàlides i aplicables les Condicions Generals que estiguessin exposades a la web en el moment que el CONTRACTANT adquireixi els corresponents productes.

QUARTA. - DRETS I OBLIGACIONS DEL PRESTADOR DEL SERVEI

4.1 Lliurament del producte.

EL PRESTADOR DEL SERVEI es compromet a lliurar el producte en perfecte estat a la direcció que el CONTRACTANT assenyali al formulari de comanda on consten les condicions particulars que s'uneixen a les presents Condicions Generals. EL PRESTADOR DEL SERVEI no serà responsable pels errors causats en el lliurament quan les dades introduïdes pel CONTRACTANT al formulari de comanda no s'ajusten a la realitat o hagen estat omeses. El termini de lliurament aproximat per a cada producte és el que s’indica en el present document.

4.2 Responsabilitat del PRESTADOR DEL SERVEI.

EL PRESTADOR DEL SERVEI en cap cas serà responsable en relació amb:

a) Els errors o retards ocasionats pel CONTRACTANT a l'hora d'introduir les seves dades al formulari de comanda, la lentitud o impossibilitat de recepció per part dels destinataris de la confirmació de la comanda o qualsevol anomalia que puga sorgir quan aquestes incidències siguen degudes a problemes a la xarxa Internet, a causes de cas fortuït o a força major i qualsevol altra contingència imprevisible aliena a la bona fe del PRESTADOR DEL SERVEI. En tot cas, EL PRESTADOR DEL SERVEI es compromet a solucionar els problemes que puguin sorgir i a oferir tot el suport necessari al CONTRACTANT per arribar en una solució ràpida i satisfactòria de la incidència.

b) Dels errors o danys produïts per un ús del servei ineficaç i de mala fe per part del CONTRACTANT.

c) De la no operativitat o problemes en l'adreça electrònica facilitada pel CONTRACTANT per a la tramesa de la confirmació de la comanda.

d) Dret de desistiment: EL PRESTADOR DEL SERVEI reconeix al CONTRACTANT el dret de desistiment en els termes i terminis reconeguts en el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s’aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, en el cas dels quals EL PRESTADOR DEL SERVEI reemborsarà al CONTRACTANT l'import satisfet en concepte de preu i impostos aplicables, al número de compte indicat pel CONTRACTANT. El CONTRACTANT disposa d'un termini, per exercir el dret, de 7 dies hàbils a comptar des del lliurament del producte, considerant-se com tal data, llevat de prova en contrari, la indicada al document de lliurament firmat pel mateix. A efectes d'exercir aquest dret el CONTRACTANT haurà d'emplenar el document [enllaç al model de document de desistiment] que a aquests efectes s'ha creat i notificar-ho al PRESTADOR DEL SERVEI, en alguna manera admesa en dret i en els terminis previstos, a la direcció inclosa al final de les presents Condicions Generals enviant així mateix, el corresponent producte. En qualsevol cas el CONTRACTANT es farà càrrec dels costos directes de devolució del citat producte, així com de qualsevol desperfecte produït en el mateix com a resultat de la seva devolució.

e) Garanties: EL PRESTADOR DEL SERVEI, s'obliga al lliurament del producte en perfecte estat, quedant exempt de tota responsabilitat en relació amb les possibles ruptures o defectes als paquets del producte produïts després del lliurament del mateix. En aquest supòsit el CONTRACTANT renúncia expressament a reclamar qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual pels possibles danys o perjudicis. EL PRESTADOR DEL SERVEI respondrà, d'acord amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s’aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, de la conformitat en el moment de lliurament del producte, amb les presents Condicions Generals així com, especialment, amb la fitxa de cada producte que aparega a la pàgina web en el moment de la seva adquisició o que siga lliurada al CONTRACTANT. El CONTRACTANT, abans de firmar el lliurament de la comanda haurà de revisar que el producte es lliure en perfecte estat, si dóna la seva aprovació en el moment de lliurament es presumirà, per ambdues parts, que el producte és conforme amb les presents Condicions Generals així com amb la seva corresponent fitxa.

f) Terminis: EL PRESTADOR DEL SERVEI respon durant un termini de dos anys, a comptar des del lliurament del producte, de qualsevol falta de conformitat manifestada en el moment de lliurament del producte, en relació amb les presents Condicions Generals i a la seva fitxa corresponent. En qualsevol cas el CONTRACTANT té un termini de dos mesos per informar EL PRESTADOR DEL SERVEI de la falta de conformitat del producte, des del moment en què aquesta hagués estat detectada. En el cas que l'esmentada falta de conformitat hagués estat detectada transcorreguts els 6 mesos des del lliurament del producte, serà el CONTRACTANT qui hagi de demostrar que l'esmentada falta de conformitat ja existia en el moment del citat lliurament. En aquest cas EL PRESTADOR DEL SERVEI farà les accions raonables a efectes de que el CONTRACTANT puga contactar amb el fabricant del producte a efectes de trobar la millor solució en cada cas concret, sense que EL PRESTADOR DEL SERVEI s'obliga a l'obtenció de cap resultat concret.

g) En cas de falta de conformitat del producte amb les presents Condicions Generals o de la seva corresponent fitxa, sempre que es compleixin els requisits aquí exposats, el CONTRACTANT podrà: Exigir la reparació o substitució del producte, segons les regles establertes al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel que s’aprova el text refós de la Llei General per la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries; - Exigir la rebaixa del preu o la resolució del contracte, quan la reparació substitució del producte no fossin possibles. En cap cas no es resoldrà el contracte quan la falta de conformitat sigui d'escassa importància.

CINQUENA. - DRETS I OBLIGACIONS DEL CONTRACTANT

5.1 Pagament.

El CONTRACTANT es compromet a abonar per avançat l'import pel producte efectivament sol·licitat en la quantia i forma següents:

a) Import. - La remuneració pel producte efectivament sol·licitat pel CONTRACTANT en funció del producte sol·licitat serà l'assenyalada al lloc web i la que figure a la sol·licitud concreta del CONTRACTANT en cada moment, sol·licituds que constituiran les condicions particulars de la comanda concreta. Els preus dels productes que apareixen al lloc web apareixen sempre amb l'IVA inclòs. Addicionalment al preu que figure al lloc web per a cada un dels productes oferts haurà de sumar-se-li les despeses de tramesa pertinents. EL PRESTADOR DEL SERVEI es compromet a comunicar el cost global tant del producte com de les despeses de tramesa sempre prèviament al CONTRACTANT abans de formalitzar la pròpia compra.

b) Formes de pagament. - El CONTRACTANT haurà d'abonar l'import corresponent al producte adquirit, mitjançant tarja de crèdit o ingrés bancari. Per aquelles entitats públiques sel'ls facilitarà la factura per a que puguen realitzar el pagamente de forma correcta, encara que el producte li será entregat quan el pagament s'haja realitzat de forma satisfactòria.

 

5.2 Responsabilitat del CONTRACTANT. - En tot cas, serà responsabilitat del CONTRACTANT:

a) Assumir tots els riscs de deteriorament, danys i pèrdua dels productes des del moment en què aquests haguessin estat posats a la seva disposició pel tercer que, per compte del PRESTADOR DEL SERVEI, realitza el lliurament dels productes sol·licitats.

b) Comprovar el bon estat del paquet davant del tercer que, per compte del PRESTADOR DEL SERVEI, realitze el lliurament del producte sol·licitat, indicant a l'albarà de lliurament qualsevol anomalia que pogués detectar a l'embalatge. Si una vegada revisat el contingut el CONTRACTANT detectés qualsevol incidència com cop, ruptura o qualsevol desperfecte causats per la tramesa, aquest es compromet a comunicar-ho al PRESTADOR DEL SERVEI en el menor termini de temps possible.

SISENA. - PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
6.1. - Informació al CONTRACTANT de l'existència de fitxer i sol·licitud del consentiment per al tractament automatitzat de les dades: En relació amb les dades de caràcter personal facilitades pel CONTRACTANT als formularis que hi pugui haver al lloc web, EL PRESTADOR DEL SERVEI compleix estrictament la normativa vigent establerta en la Llei 15/1999 de Protecció de dades de caràcter personal i altres normes que la desenvolupen i informa al CONTRACTANT que les dades referides seran incloses dins d'un fitxer per al seu tractament automatitzat prestant el CONTRACTANT el seu consentiment mitjançant l'acceptació d'aquestes Condicions Generals a l'esmentat tractament.

6.2. - Finalitat del tractament: EL PRESTADOR DEL SERVEI recull determinades dades personals que són introduïdes pel CONTRACTANT al formulari per formalitzar la compravenda dels productes. EL PRESTADOR DEL SERVEI informa que gestionarà automatitzadament aquestes dades. EL PRESTADOR DEL SERVEI tractarà aquestes dades per a la facturació i la tramesa del producte, així com per a la tramesa periòdica d'ofertes i d'informació comercial al CONTRACTANT. En tot cas, les dades recollides i tractades pel PRESTADOR DEL SERVEI són les bàsiques per a les finalitats assenyalades anteriorment.

6.3. - Obligatorietat de la introducció de les dades: Els camps en els quals figuri un asterisc* als formularis existents són aquells que requereixen una resposta obligatòria i de no ser coberts la conseqüència seria impossibilitat de remetre la consulta o de realitzar la comanda concreta.

6.4. - Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició: El CONTRACTANT que introdueixi les seves dades personals als diferents formularis d'alta, tindrà ple dret a exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment sol·licitant-ho a www.musicvall.com o per correu postal a Musicvall, Edicions Musicals C. B. / Apartat de Correus 57 / 46760 de Tabernes de la Valldigna (València – Espanya) incloent en ambdós casos còpia del DNI o un altre document indentificatiu, del titular de les dades. EL PRESTADOR DEL SERVEI reitera que es compromet al respecte i confidencialitat absoluta en la recollida i tractament de les dades personals del CONTRACTANT, declarant el seu compromís en la no cessió a tercers en cap cas, sense comptar amb el previ consentiment dels seus titulars.

6.5. - Seguretat. - EL PRESTADOR DEL SERVEI assegura l'absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i és per això que s'han adoptat mesures essencials de seguretat per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir així la seva integritat i seguretat, especialment les previstes al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. EL PRESTADOR DEL SERVEI no serà responsable en cap cas de les incidències que puguin sorgir entorn de les dades personals quan es derivin bé d'un atac o accés no autoritzat als sistemes de tal manera que sigui impossible de detectar per les mesures de seguretat implantades o bé quan es degui a una falta de diligència del CONTRACTANT en relació a la guàrdia i custòdia de les seves claus d'accés o de les seves pròpies dades personals. 6.5. Veracitat de les dades. - El CONTRACTANT és responsable de la veracitat de les seves dades, comprometent-se a no introduir dades falses i a procedir a la modificació de les mateixes si fos necessari.

SETENA. - RESPONSABILITAT
7.1. - EL PRESTADOR DEL SERVEI en cap cas serà responsable de: 7

7.1.1.- Els errors i incidències que poguessin produir-se en les comunicacions o transmissions incompletes de manera que no es garanteix que els serveis del lloc web estiguin constantment operatius.

7.1.2.- De la producció de qualsevol tipus de dany que el CONTRACTANT o tercers poguessin ocasionar al lloc web.

7.2. - EL PRESTADOR DEL SERVEI es reserva el dret a suspendre l'accés al lloc web sense previ avís de forma discrecional i amb caràcter definitiu o temporal fins a l'assegurament de l'efectiva responsabilitat dels danys que poguessin produir-se. Així mateix, EL PRESTADOR DEL SERVEI col·laborarà i notificarà a l'autoritat competent aquestes incidències en el moment en què tingui coneixement faent que els danys ocasionats constitueixin qualsevol tipus d'activitat il·lícita.

VUITENA. - DRETS D'AUTOR.
- EL PRESTADOR DEL SERVEI informa que el lloc web www.musicvall.com ,- els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web- es troba plenament protegit pels drets d'autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits llevat de consentiment exprés i escrit del PRESTADOR DEL SERVEI.

NOVENA. - LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT.
- Les presents Condicions Generals es regeixen per la legislació espanyola. Per resoldre qualsevol controvèrsia o conflicte que es derivi de les presents Condicions Generals EL PRESTADOR DEL SERVEI se sotmet als criteris de determinació competencial establerts en la legislació aplicable sobre consumidors i usuaris.

DESENA. - En cas que qualsevol clàusula de les presents Condicions Generals sigui declarada nul·la, les altres clàusules seguiran vigents i s'interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. EL PRESTADOR DEL SERVEI podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos llevat de reconeixement exprés per part del PRESTADOR DEL SERVEI.