Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

L’ESO en Concert

Títol: L'ESO en Concert

Compositor: Julio J. Maestro Oliver

Instrumentació: Cor i Orquestra Escolar

Más detalles


20,00 € IVA incluido

100-264


Aquest llibre de partitures, les quals van adreçades a l'alumnat que cursa Educació Secundària Obligatòria, té com a objectiu la interpretació i la pràctica de peces musicals de la història de la música, adaptades per a Cor i Orquestra escolar. Amb aquestes peces es vol explorar com era la música en aquella època, i ajudar a l'alumnat a entendre les característiques dels diferents períodes de la història de la música, així com el llenguatge musical i les formes musicals emprades en cada una d'elles. En definitiva, permet realitzar l'eix del currículum de música: interpretació vocal i instrumental.

Orientacions Didàctiques: Les partitures d'aquest llibre estan adaptades per a que tot l'alumnat (sense excepció) pugui interpretar-les. És a dir, hi ha parts d'instruments que també poden ser interpretades per alumnat qualificat amb necessitats educatives especials (ACNEAE i ACIS).
A partir d'aquí, queda a lliure disposició del professor/a la possibilitat de canviar la instrumentació de la peça segons les necessitats i la dotació que tingui a l'aula.