Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

¿Interpretamos? (Guitarra)

Títol: ¿Interpretamos? (Interpretem?) (Guitarra)

Compositor: Pascual Martínez Martínez

Instrumentació: per a conjunt instrumental

Más detalles


4,00 € IVA incluido

MV-0029


Guitarra

Recull de peces adaptades per a l’assignatura de Conjunt d’Ensenyaments Elementals de Música.
Les peces són les següents: The Prince of Denmark's March; Sarabande de la "Suite in D minor. HWV 37”; Tres dances del “Sixième livre de danceries”; Canon del “Canon and Gigue” in D major; Pomp and circumstance (Military march nº 4).
Es presenten instrumentades per a una plantilla flexible a quatre parts, a més d’altres per a la percussió, tot mostrant especial atenció en la tessitura de cada part individual. És a dir, cada instrument disposa de la seva pròpia part. La seva instrumentació permet que es pugui adaptar a agrupacions d’allò més diverses: quartet de clarinets, quintet de metalls, quartet de corda, orquestra de corda, conjunt mixt, orquestra, banda, etc. No obstant això, tenint en compte la formació que sigui, el professor haurà de tenir cura tant de l’equilibri sonor com de la combinació dels diversos instruments, per tal d’aconseguir la millor sonoritat del conjunt. Cada peça ve precedida per una sèrie d’exercicis d’afinació i ritme, l’objecte dels quals és facilitar l’ulterior treball de concertació de la peça.

La distribució de les parts és la següent (cada una amb la seva corresponent afinació):
Flauta i violí I corresponen a la part A; oboè i clarinet contenen la part A i B; violí II i trompeta corresponen a la part B; el saxòfon alt conté la part B i C; viola, trompa i saxòfon tenor corresponen a la part C; fagot, trombó, violoncel, bombardí, tuba i contrabaix corresponen a la part D. La percussió està distribuïda en timbals i làmines; percussió I i II per separat.
Existeixen parts opcionals: clarinet baix i saxòfon baríton, les quals corresponen a la part D; i requint, el qual correspon a la part A, guitarra i piano.