Catálogo

Carrito  

Sin producto

Transporte 0,00 €
Impuestos 0,00 €
Total 0,00 €

Estos precios se entienden IVA incluído

Carrito Confirmar

Toquem i cantem (sax. tenor)

Títol: Toquem i cantem (sax. tenor)

Compositor: Pascual Martínez Martínez

Instrumentació: per a conjunt instrumental

Más detalles


2,00 € IVA incluido

MV-0021


Part: Sax. Tenor


Recopilació de peces adaptades a l’assignatura de Conjunt dels Ensenyaments Elementals de Música.

Les peces són les següents: Pomp and circumstance (Military march nº 1) (Pompa i circumstància (Marxa militar nº 1)); Joy to the world (Mon feliç); O Tannenbaum (L’Avet); Campana sobre campana; ¡Ay del chiquirritín!.

Estan instrumentades per a una plantilla flexible, a quatre parts i percussió, amb una especial atenció en la tessitura de cada part individual. La instrumentació permet que les peces puguin adaptar-se a agrupacions d’allò més variades; quartet de clarinets, quintet de metall, quartet de corda, orquestra de corda, conjunt mixt, orquestra, banda, etc. D’acord amb el grup format, el professor haurà de tenir cura de l’equilibri sonor, així com de la combinació dels diferents instruments per tal d’aconseguir la millor sonoritat del conjunt. Cada peça és precedida per una sèrie d’exercicis d’afinació i de ritme que facilitaran la posterior feina de concertació de la peça. Per a aquelles que inclouen cor, és aconsellable coordinar-lo amb l’especialitat de Cor i realitzar un treball conjunt, però també poden interpretar-se només en la seva versió instrumental.


La distribució de les parts és la següent (cadascú amb la seva afinació corresponent):

Flauta i violí I corresponen a la part A; oboè i clarinet contenen la part A i B; violí II i trompeta correspon a la part B; saxòfon alt conté la part B i C; viola, trompa i saxòfon tenor correspon a la part C; fagot, trombó, violoncel, bombardí, tuba i contrabaix corresponen a la part D. La percussió està distribuïda en timbales i làmines; percussió I i II per separat. I la part de cor.

N’hi han parts opcionals: clarinet baix i saxòfon baríton que corresponen a la part D; requint que correspon a la part A.