L’editorial

Musicvall, Edicions Musicals inicia la seua actividad en 2010. Després de molt de temps de treball desenvolupem un projecte editorial nou i diferenciat, materialitzant-se en un fons propi -compost per obres i compositors-. Això ha estat possible, sobretot, a l’estret vincle que el dirigent de l’editorial ha mantingut al llarg d’aquestes dècades amb compositors i compositores, col·lectius i associacions musicals tant de la comunitat valenciana com de la resta del territori de la península.

Recuperació del patrimoni

Des de l’inici de la nostra activitat editorial vam decidir que un dels nostres objectius de la nostra línia editorial era recuperar el patrimoni musical valencià i també d’altres comunitats.

Descobrir, recolzar i promocionar compositors i compositores

Un altre dels objectius de la nostra línia editorial és descobrir i donar suport a nous valors de la música actual, prestant especial atenció a la dona compositora. Des de l’inici hem incorporat i administrat obres de compositors i compositores de la Comunitat Valenciana, de l’estat espanyol i altres països.

Compromís amb la pedagogia

L´edició de material pedagògic és un dels nostres objectius de la nostra línia editorial i ampliar l´oferta educativa existent.

Equip

Julio José Maestro Oliver

CEO / Director del Dep. Editorial i Dep. d’Administració

Juan Carlos Maestro Oliver

Dep. Editorial

Internalització

Amb l'objectiu d'ampliar horitzons i estar al dia als principals fòrums internacionals de l'edició musical, la nostra editorial vol ser present -de manera habitual- a fires, exposicions i congressos. També incorporar compositors i compositores internacionals.

La nostra editorial és sòcia de:

Centro Español de Derechos Repográficos

La nostra editorial es col·laboradora de:

Logo-BM-Arial-3
Brotons&Mercadal, Edicions Musicals
Logo-BM-Llevant-Arial-3-285x300
B&M Llevant, Edicions Musicals
What are you looking for?
Please type the word you want to search and press "enter"